Pauline Strand

Pluggmåndag

Publicerad 2019-01-14 14:39:49 i Livet och sånt

Hej från pluhgträsket. Har lyckats förbereda mig lite halvt till ett seminarium idag iallafall. Mycket bra gjort för att vara mig haha! Har dock väldigt mycket kvar att plugga. Är sjukt stressigt i skolan nu fram till i början av februari med två pm som ska skrivas+ redovisas, en omtenta och en vanlig tenta. Life.... så försöker sparka mig i rumpa och disciplinera mig lite iallafall när det kommer till pluggandet nu. Måste verkligen det.

Ska sätta mig ner med skolan alldeles strax igen. Kom precis in från en promenad med Rut. Är såå fint väder med sol och klarblå himmel, men det blåser något brutalt. Trodde nästan Rut skulle blåsa iväg ibland haha.  Är ju sån sjuk rutinmänniska så går nästan alltid samma rund med henne men idag slog vi på stort och gick en ny promenad runt golfbanan. Väldigt fint att gå där så det kommer vi göra om. Fick dock en rejäl våg av trötthet som sköljde över mig nu när jag kom hem. Brukar alltid få det någon gång på eftermiddagarna vilket inte är så himla smidigt för är oftast då jag behöver plugga också. Har börjat tvinga mig i lite kaffe för att får energi när jag inte har tid att ta en powernap. Så inte gott egentligen men könns sjukt mycket mer hälsosamt än att dricka energidryck. Så då får man tvinga! 

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela