Pauline Strand

Fixardag

Publicerad 2019-07-03 09:42:58 i Livet och sånt

I måndags var jag effektiv! Har saker som jag har tänkt länge behöver fixas men som jag inte orkat ta tag i pga så mycket i skolan osv. Men när jag då hade en ledig dag så passade jag på. Så nu är kökslådorna rensade och urskurade, jag har diskat rent att soppbyttor och skurat ur den lådan, klippt bort alla döda blommor ute på balkongen och äääääntligen fållat upp mina gardiner i vardagsrummet (som förövrigt tog 3 timmar med strykande för att bli klar med...) 

Ändå väldigt nöjd med allt som jag han med. Så skönt att äntligen hunna med detta och inte känna att jag inte har tid för jag måste plugga. 

Men igår och idag vart det jobb igen. Direkt när jag slutade igår så stack jag till tåget för att åka hem till mamma och pappa. Gör inget annat än flänger fram och tillbaka nu haha... men hämtade hem Rut <3 Patrik kommer hem från Japan idag också och ska vara hemma någon vecka så då kan även Rut få vara hemma lite istället för att vara hos mina föräldrar nu när jag jobbar. Ska bli så underbart att vara hela lilla familjen i några dagar nu. Har faktiskt några dagar som vi båda är lediga på nu också som vi ska mysa lite extra på. Patrik har en dag där han får planera allt och jag har en. Dock ser det ut som det kommer regna hela dagen på min dag..... Så hoppas jag kan komma på något mysigt att göra ändå.


(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela