Pauline Strand

Fullt upp med planering

Publicerad 2019-06-11 16:03:54 i Livet och sånt

Spenderar just nu all min lediga tid med att boka allt inför vår australien-resa som vi ska göra i augusti. Alltså det kommer bli sååå kul! Har bokat in båttur ut på stora barriärrevet där vi ska dya och snorkla, åka linbana i regnskogen, bada i magiskt fina vattenfall, åka på en segelbåt ut till Whitsundays i några dagar, köra fyrhjulsdriven jeep ute på Fraiser island, tar surflektioner i Surfers paradise, flyga luftbalong över vingårdarna i Hunter valley. Alltså ni fattar ju! Drömmarnas resa säger jag bara! Och allt detta ska avslutas med en vecka på Fiji. Blir så sjukt taggad på allt nu när jag sitter och planerar och bokar in saker så vill bara att tiden ska gå såååå fort nu så vi kan få uppleva allt detta sen!
 
 
 
Massa bilder från när jag var i Australien sist, drömmer mig verkligen tillbaka nu! Och taggar på allt kul vi kommer ha i augusti!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela