Pauline Strand

Härliga sommardagar

Publicerad 2019-06-06 12:36:36 i Livet och sånt

Alltså detta underbara sommarvädret Sverige bjuder på! Sitter ute på min balkong som än så länge är i skuggan så man kan vara här. Dukat upp det enda rimliga mellanmålen en sån här dag, melon och jordgubbar. Har mina två vapendragare med mig här ute också. 

Har haft Elin här som hälsat på nu i två dagar vilket varit så mysigt! Har även fått henna att flytta hit vilket jag är orimligt pepp på! Hon var på sitt nya jobb igår och hälsade på så nu ska hon bara försöka hitta en lägenhet här också. Har passat på och guidat runt henne i Örebro, visat stans bästa sidor, vi har ätit massa gott och bara haft det så bra. Lämnade henne vid tåget nu imorse så nu är det bara jag och hundarna.

Men snart ska vi åka på lite roadtrip! Ska åka ner till Söderköping och möta upp mamma och pappa så dom får hundarna med sig hem. Och så ska vi ju självklart äta glad också. Ska bli såå gott! Känns lite skönt att spendera tid o en bil idag också når det är så varmt så man har ac hehe.. 

Men nu ska jag måla klart mina naglar och njuta av mig underbara balkong! 

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela