Pauline Strand

Hemma på landet igen

Publicerad 2019-06-19 11:15:55 i Livet och sånt

Har landat i soffan på mamma och pappas altan nu ihop med inez. Ska äta lite frukost och försöka hitta ett ö vi vill till på Fiji och boka boende där. 

Kom hem hit igårkväll efter att ha jobbat stängning. Flänger mellan Örebro och melldala hela tiden just nu känns det som. Lillebror var och hälsade på i Örebro också nu mellan mitt jobbpass i söndags tills igår och så åkte vi hem tillsammans. Har haft det supermysigt med massa mat, lite shopping, varit och badat Rut och haft lite för sena tv-kvällar i soffan. 

Men nu ska jag njuta lite av min frukost och mina två jordgubbar som jag plockade ute i mamma jordgubbsland, lyx! Är lite sugen på att hoppa i poolen och premiärbada också men är ensam hemma så vet att jag inte kommer orka ta av skyddet från poolen då haha..... Inget kul att bada helt själv heller för den delen. Får bli en annan dag :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela