Pauline Strand

Tomt utan Rut hemma

Publicerad 2019-06-07 13:18:27 i Livet och sånt

Igår blev det som sagt en tripp till Söderköping för att äta glass. Alltid lila gott! Bästa är att dom även bjuder hundarna på mjukglass. Kan vara därför jag älskar stället lite extra mycket haha! när jag sen kom hem så vart det riktigt tomt utan några hundar. Är extra konstigt att vara själv hemma. Dom flesta gångerna mamma och pappa är hundvakt så är det ändå för att jag är iväg och gör något. Sällan jag är hemma en hel dag och är ledig (som idag) och jag inte har Rut här. Så igårkväll tog jag en kort promenad för att plocka lite lupiner att sätta inne där mina gamla pioner hade gjort sitt och sen plockade jag ihop rester från all chark jag och Elin åt kvällen innan. Ändå bästa typen av charkmiddag! 

Tog en riktigt underbart lång sovmorgon imorse innan jag fixade godfrukost till mig själv och satte mig ute på balkongen och njöt. Har hunnit med en sväng inne i stan nu också där det är marknad idag. Spela centrum stängs av och marknaden är jättestor och härlig. Fick med mig gahkku hem och e examenspresent till Alice. I eftermiddag tar hon examen och jag ska dit och fira henne. Helt sjukt att det redan har gått tre år av universitetet och hon är klar!! Galet! 

Sitter och återhämtar mig efter allt folk på stan och värmen nu ute på balkongen. Ska strax hoppa in i duschen och göra mig ordning för kvällen. Men så underbart att kunna landa här lite först. 

(null)


(null)

(null)
(null)

(null)
(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela