Pauline Strand

Allmänt rabbel och massa trötthet

Publicerad 2019-03-05 20:06:30 i Livet och sånt

Jag är så jävla trött. Men vågar knappt säga det när jag samtidigt vet att Patrik som är iväg på övning har sovit 2,5 timme totalt sen i lördags och själv sov jag 8 timmar inatt. Samtidigt så tänker jag att hur ska jag klara av livet om jag är såhär trött redan nu? Tänk när man har heltidsjobb, några ungar, hund och hus? Herrejösses... Just nu har jag fullt upp med hund, plugg och mig själv. Jag fattar inte hur jag alltid har så jävla mycket att göra? Känner mig uppbokad till typ år 2025 just nu. Hela jag har gått runt som med ett enda stort fluff i hjärnan idag och knappt fått gjort något fast jag har sjukt mycket plugg eftersom jag har tenta på fredag. Drack en nocco när jag gick till skolan i hopp om att den skulle kicka in så jag fick lite gjort men nepp, inte ens det funkade idag. Och det brukar vara ett säkert kort. 
 
Har varit ute med Rut nyss på en liten runda och sen röjt undan lite hemma. Dömma och fylla diskmaskinen, diska stekpanna och knivar, plocka undan saker, vika in tvätt mm. Det ständiga ekorrhjulet. Rut som har varit såå trött igår och idag har nu fått en massa energi och har såklart hittat leksaken med den absolut jobbigaste pipen och vill att jag ska leka med henne så hon står och piper med den och gnäller vid sidan om mig. Känner mig som sämsta matten som inte orkar och mutar henne med lite godis att leta. När jag var yngre så kunde jag inte förstå dom som mutade sina barn men sen jag skaffade Rut så fattar jag fullt ut, jag mutar henne jämt och hon är bara en hund! Vill inte ens tänka mig hur det blir med barn sen. 
 
Har så mycket saker jag måste (borde) få gjort nu ikväll innan jag går och läger mig. Även om jag hade velat gå och lägga mig redan nu. Träna Rut, plugga, göra mina meditationsövningar jag har fått av psykologen, laga mat mm. Allt jag kan tänka på är att jag skulle behöva en lång semester för att göra allt det där som jag tänker att jag behöver få gjort men aldrig gör. Typ rensa och betälla foton så jag kan göra iordning fotoalbum, sortera och fixa i alla köksskåp och lådor som är kaos, träna Rut mer än vad jag gör, kolla alla filmer och serier som jag vill se men inte har tid, träffa alla kompisar som jag ahr pratat om men aldrig hinner mm. Hade velat ta hela sommaren ledig och bara vila upp mig och göra detta. Men så måste man ju ha pengar också och det får man ju tyvärr inte om man inte jobbar. Livet alltiså. Det där med att vara vuxen är inte alltid skitparty. 
 
Näe men ta tag i livet kanske? Ska först spela lite primetime som det är dags för nu. Och sen vill jag tipsa om bubelvatten med citron och mynta. Sjukt gott?! Tänkte att jag får avsluta med något trevligt. Sänger in lite söta bilder på Rut när hon sover också. Försöker komma ihåg att hon kan vara så söt och lugn nu när hon är asjobbig här bredvid. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela