Pauline Strand

Bra film, duschdörrar och lite annat

Publicerad 2019-03-12 23:24:49 i Livet och sånt

Ikväll hade vi en "fredagskväll" här hemma. Är som vanligt fullt ös med allt känns det som och ikväll hade vi en helt ledig kväll och ingen måste upp till något tidigt imorgonbitti. Så vi myste i soffan och kollade film. Vi såg instant family och den var sååå bra! Jag både skrattade och grät så mycket. Tror till och med Patrik tyckte den var bra så då är det ett bra betyg haha. 

Imorgon blir en kul dag! Då ska byggare komma hit och installera (sätta upp?)duschdörrar i badrummet så vi slipper duschdraperi. Jag är sååå taggad! Har höga tankar i huvudet om hur fint det kommer bli så hoppas det blir så bra nu. Känns ju lite konstigt att dom monterade upp fäste för duschdraperi först och sen 5 månader senare ångrade sig och kommer tillbaka för att sätta upp duschdörrar. Men jag klagar inte! Annars imorgon så blir det hundkurs, storhandla mat, hundpromenad och tentaplugg. Fick omtenta som jag trodde i EU-rätten. Dock vart jag bara 2,5 poäng från godkänt vilket jag ändå blev sjukt glad över. Det känns inte så hopplöst då att klara tentan nu då på andra försöket när jag har lite tid att plugga. 

Måste också få visa som så himla fina blommorna som Patrik kom hem med till mig i fredags. Ibland kan han <3 jag fick blommor och Rut fick ett stort tuggben. Ibland blir vi lite bortskämda! 

Men nu ska jag sova, ögonen går verkligen i kors och jag har en irriterande huvudvärk som jag har dragits med av och till i några dagar.

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela