Pauline Strand

Hund är livet

Publicerad 2019-03-15 00:14:28 i Livet och sånt

Är ofta det slår mig att vad fan håller jag på med juridik för, jag borde försöka hålla på med hund på heltid! Men sen tänker jag realistiskt och inser att det kanske är bra att jag plugga till jurist ändå.... Men alltid herregud vad roligt det är med hund!! Vill typ all vaken tid på det. 

Igår var vi på kurs i den markeringskursen vi går nu. Ska lära in frysmarkering på kong som vi sen kan plocka över till noseworken när markeringen sitter fint. Vet inte vem det är mest träning för, mig eller Rut haha! Är så jäkla mycket att hålla koll på och göra heelt rätt för att hon ska kunna lära sig det bra. Sån himla detaljträning som jag inte riktigt är van vid. Men jäklar vad kul det är!

Idag har jag varit hos fysioterapeut med Rut också för hälsokontroll så hon är okej. Gick därifrån med en okej-stämpel i rumpan på henne vilket känns såååå skönt! Hundar är ju så jäkla bra på att dölja om dom har ont någonstans så även om jag verkligen inte trodde hon hade det så är man ju ändå lite nojig. Rutan charmade såklart fysioterapeuten och skötte sig superbra. Nu ska vi försöka börja med den där löpningen också när jag vet helt att Rut är hundra. 

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela