Pauline Strand

I ett försök att vara lite positiv

Publicerad 2019-03-18 23:42:30 i Livet och sånt

Istället för att hata på all skola så tänkte jag skriva om lite roliga saker istället. Och bjuda på livet från snapchat typ.

Hade världens gladaste skrutt med mig på promenaden idag. Hon gick så jäkla fint i kopplet hela promenaden (njuter när det händer för snart är hon säkert en lite jäkel och drar en massor igen) och varenda gång jag kollade på henne så skuttade hon så fint vid sidan om mig och kollade på mig sådär glatt som på bilden här nere. Kan inte göra mer än älska henne då <3 och ge henen massa godis pga världens sötaste haha... 

Såg även årets första tussilago på promenaden. Bara det för sig gör ju pissdrygt väder med blåst och snö himla mycket trevligare. Var små gula prickar på flera ställen i den slänten så snart är det förhoppningsvis helt gult. Tussilago är ju ändå bästa vårblomman! Blir så glad när jag ser den :D 

Och ruts nya grej är att sitta på en stol vid bordet tillsammans med mig när jag pluggar. Min hund som absolut inte skulle få sitta på stolar vid bordet hehe... men allt för att få pluggro! I vanliga fall brukar hon sitta på stolen och luta huvudet mot ryggstödet och kolla ut genom fönstret. Idag tog hon det hela lite längre och la sig ner och la huvudet på bordet för att kunna hålla koll på mig samtidigt. Så så sjukt kul ut när hon låg så haha! Och sjukt obekvämt?! 

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela