Pauline Strand

Jäkla tenta...

Publicerad 2019-03-24 14:00:03 i Livet och sånt

Alltså fy fan för den tentan igår... jag satt stressad i fem timmar och skrev. Efter fyra timmar hade jag svarat på 2/4 frågor. Jag som alltid går ganska tidigt från tentor satt kvar till sista sekund och tentavakterna sa åt oss att lägga ner pennorna. Helt sjukt. När jag kom ut var jag helt röd i ansiktet och händerna bara skakade av all stress typ... Inte bara jag som hade ont om tid utan mer eller mindre alla hade det. Folk satt och grät utanför för denna tentan var så fruktansvärd och jag ville typ göra samma sak. Sån stress nu när man ska vänta på resultatet eftersom jag måste ha klarat denna tentan för att få börja i höst. Jag missar alla omtentorna i augusti eftersom vi ännu Australien då och vi börjar lösa avancerad nivå till hösten så då måste allt på grundnivå vara avklarat för att man ska få börja läsa. 

Aja efter tentan igår så cyklade jag hem i sjuk motvind och packade ihop mig och Rut och åkte hem till mamma och pappa. Egentligen skulle Elin ha kommit och hälsat på i Örebro i helgen men det blev ändrade planer så då åkte vi hem istället. Jag skulle egentligen åka hem och lämna Rut på torsdag för jag ska bort hela nästa helg men jag lämnar henne här nu istället. Och så passar jag på och njuter lite av landet. Igårkväll blev det pizzabak när jag kom hem och idag sker det inte många knop. Har ett pm som ska lämnas in på tisdag så ligger och läser en artikeln till det just nu i sängen med en Rut sovandes på mina fötter. Himla mysigt ändå! Funderar på om jag kanske ska sova lite jag med...

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela