Pauline Strand

Lördagsmorgon

Publicerad 2019-03-16 12:39:41 i Livet och sånt

Här hemma har vi haft en riktigt seg mysmorgon idag. Jag smet upp ur sängen vid halv nio medan Patrik och Rut låg och sov fortfarande och så åkte jag till bageriet och köpte gott bröd. När jag kom hem så vaknade Patrik till liv men så tog vi bara en snabbfrukost innan vi packade ihop hela lilla familjen i bilen och åkte till en hundrastgård. Rut gillar inte hundar som hon inte känner så vi tänkte att det var bäst att passa på under morgonen att åka dit och släppa Rut innan det skulle dyka upp massa folk och hundar i hundgården. Himla kul grej ändå tyckte hon! Hon gjorde sina pudelfnatt, vi kastade boll och hon sprnag runt och nosade massor. Sen efter en tjugo minuter eller något så började det trilla in hundar med ägare så då gick vi därifrån och tog en promenad längst med ån istället. Kul att gå på lite nya ställen. Jag är så inrutad och går oftast samma promenader som vi alltid gör typ. Är ju lite lättare att hitta nya ställen att gå när Patrik är hemma med bilen så man lättare kan ta sig till nya områden också.
 
När vi sen kom hem så fick Rut hoppa in i duschen en snabbis och skölja av magen och benen för hon var så himla smutsig. Vattnet blev helt svart när jag sköljde av henne haha! Sen dess har hon legat däckad och är helt slut efter morgonbuset. Jag och Patrik dukade fram en andra frukost med det nybakta brödet, jag gjorde skagenröra, plockade fram jordgubbar mm så satte vi oss i soffan och kollade vänner. Så mysigt! Jag började kolla om alla vänner-säsongerna själv för ett tag sen men nu så har Patrik fastnat också så jag får knappt kolla utan honom haha. 
 
Men nu har vi segat runt här hemma tillräckligt mycket så nu är det dags att bita i det sura äpplet och plugga lite. Har en tenta som ska skrivas om en vecka så...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela