Pauline Strand

Plugg, hundlös, sambolös osv

Publicerad 2019-03-25 22:48:33 i Livet och sånt

Är hemma i Örebro nu igen. Åkte tillbaka igårkväll för jag fick inget pluggat hemme (som vanligt, jag är för lättdistraherad). Är så himla tomt och konstigt här när Rut inte är hemma. Tyckte jag hörde en massa konstiga ljud och grejer igårkväll när jag kom hem själv till en mörk lägenhet så saknade verkligen min lilla vakthund då. Hon har det dock så bra så hemma hos mamma och pappa. 
 
Vaknade imorse med nyheten om soldaten som hade dött under vinterövningen som pågår nu. Patrik är på den övningen och om han inte hade skickat ett meddelande om att allt var okej med honom så hade jag nog ganska snabbt fått panik imorse när jag läste om olyckan. Hade inte hört något från honom på en vecka nu innan idag (det underbara livet ihop med en yrkesmillitär...) så var så skönt att han hade skrivit imorse. Har fått pratat lite med honom i telefon nu idag också vilket alltid är lika härligt efter att inte hört något på ett tag. 
 
Sitter just nu och är lagom frustrerad över ett PM som ska in imorgon bitti. Har inte ens fått ihop en sida än så hoppas på världens flow nu ikväll så jag får in det. Har ändå lite koll i huvudet på vad jag ska skriva nu men behöver ju bara få ner det i ord också, lättare sagt än gjort. Tog en paus från all pluggångest förut idag och gick ut på en promenad i finvädret. Sååå härligt! Njöt verkligen av solen, fåglarna som kvittrade och alla fina tussilago som blommade. Älskar verklgen våren! Nästa vecka ska jag börja fixa ute på balkongen och jag lääängtar! Så kanske man kan börja sitta där ute insvept i filt och njuta lite också. 
 
Ska se om jag kan komma iväg på en löparrunda imorgon innan skolan. Hade ju tänkt att springa förra veckan men blev inget av det då. Jag var på himla dåligt humör, Rut hade börjat löpa så då är hon supertrött och orkar inte springa med mig och det blåste typ storm ute. Inget lockande alls! Men hoppas på bättre lycka imorgon. Dock beror det nog lite på hur plugget går nu ikväll. Blir jag fast i detta tills jättesent ikväll/inatt så får vi se... Så borde försöka få lite skrivet nu!
 
 
Ser knappt alla gula små tussilagos, men dom är där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela