Pauline Strand

Resfeber

Publicerad 2019-03-28 23:36:28 i Livet och sånt

Jag borde egentligen sova nu och inte ligga här och skriva. Men hjärnan är typ på högvarv och jag har lite svårt att slappna av. Måste gå upp vid 5.30 imorgon så jag hinner duscha och packa det sista innan jag ska till skolan vid åtta och skriva tenta. Direkt efter skolan sen så åker jag till Kiruna vilket ska bli sååå härligt! Jag och Sara har massa kul vi pratat om att göra så ser verkligen fram emot den här helgen. 

Men först imorgonbitti är det som sagt tenta. Jag har knappt pluggat något till denna pga är så sjukt jäkla trött på plugg just nu så jag har typ inte kunnat. Suttit och stirrat på allt men inte lyckats plugga något typ. Får bara hålla tummar och tår för att jag kan lyckas ordbajsa ihop lite imorgon och på något magiskt sätt bli godkänd. Annars har jag ju lite rutin på det där med omtentor så det löser väl sig säkert alltid. Ska får tillbaka ett tentaresultat imorgon som jag tror (hoppas!!!) har gått bra. Kommer bli så ledsen och frustrerad nu om det inte har gjort det...

Måste berätta något härligt också! Häromdagen så var jag ute och sprang!!! Hela 6 km orkade jag utan problem och det var typ skönt!!!!! Så mycket utropstecken för det är så orimligt typ hah... men passade på i underbara vårvädret och när jag inte hade en hund hemma utan kunde springa helt själv. Älskar ändå att jag har såpass bra kondition utan att jag tränar. Och en annan trevlig grej som hänt var att min favorit-person dök upp här hemma en snabbis igårkväll innan han åkte till Norge för att jobba. Himla trevligt att få puss på honom lite iallafall nu när vi inte ses så mycket. Somnade i soffan gjorde vi också. Bästa grejen ändå! 

Men nu måste jag nog försöka sova ändå. Kommer somna på tentan imorgon annars hehe...

(null)

(null)

(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela