Pauline Strand

Som vanligt så är det mycket nu

Publicerad 2019-03-20 23:04:49 i Livet och sånt

Just nu är det sådär mycket i skolan igen och jag vet knappt vart jag ska börja. Har haft hyfsad diciplin nu senaste dagarna då jag ändå pluggat till tolv på kvällarna och sen kommit upp vid åtta på morognen igen. Har en omtenta nu på lördag samtidigt som jag har en kurs som pågår som jag vill hänga med i för den har vi tenta i nästa fredag. Och utöver det så har vi ett PM som ska in på tisdagmorgon nästa vecka också. Så fullt upp som sagt. Plugget har ändå flytit på och jag har fått hyffsat mycket gjort. Men igår kände jag tröttheten komma smygande och idag har jag haft supersvårt att fokuser och få något gjort. Jag mentalt slut just nu. Var på hundkurs ikväll också vilket brukar vara min fristund lite men det vi tränar nu kräver ganska mycket av mig som förare och inte bara av hunden och att då vara helt slut och mosig i huvudet är inte så bra. Gick inget vidare på träningen idag alltså. Men det var som sagt pga mig, Rut var en stjärna som vanligt! 
 
Har försökt vara lite extra snäll mot mig själv nu ikväll för jag inser att det är lite mycket och jag kan inte förvänta mig att vara effektiv och få massa gjort hela tiden. Men det är svårt. Är så himla mycket annat jag vill göra nu istället för att plugga. Typ städa här hemma haha... Är grus i hele lägenheten och man ser tassavtryck på golven när solen ligger på. Himla fint... Men kvittar liksom om jag städar, en timme senare är det grus där igen och tassavtryck pga vädret som är ute. Planen är dock att det får bli ett röj med sånt på fredag. 
 
Näe oj vad jag babblar på. Har faktiskt bäddat ner mig i sängen och ska plugga lite (suprise...) nu innan jag släcker och ska sova. Imorogn väntar en sväng till psykoloen, sista föreläsningarna i skolan för denna kursen, massa tentaplugg och sen har jag planer på att kanske komma ut på en löparrund imorogn. Vi får se vad jag lyckas med. 
 
 
Mitt lilla lyckopiller som kom krypandes nära förut för att gosa lite <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela