Pauline Strand

Vårkänslor

Publicerad 2019-03-22 17:34:13 i Livet och sånt

Jag satte mig precis ner vid köksbordet med lite mellis (har fått dille på ballerina kladdkaka igen, sååååå gott!!!) och njuter av min nystädade lägenhet. Jag älskar verkligen när det är helt nystädat! Luktar såpa i hela lägenheten nu, helt underbart haha! Plockade även in lite vide-kvistar (tror jag det är haha) och satte i hallen och lite tussilago som står på soffbordet nu så det är lite vårfint här. När nästa tenta är över ska plantera om i balkonglådorna, vill egentligen göra det redan nu men måste vänta lite. Kliar så i fingrarna att få det vårfint även ute på balkongen! Sitter och försöker bestämma vilka utemöbjer vi ska köpa ockå. Så himla svårt med tanke på att vår balkong är lite konstig med dörrar och sånt som kapar utrymmerna lite. Patrik är iväg på övning just nu så jag får terra honom med massa bilder och olika förslag sen när han kommer tillbaka till verkligehten nästa vecka så vi kan betälla något. Tiden att sitta ute och njuta är ju verkligen här nu så vill få iordning på det! 
 
Har pluggat lite inför tentan idag men har kommit till den punkten där det känns som jag har hyffsat koll på det och blir typ spyfärdig så fort jag försöker plugga mer nu men samtidigt så får jag lite panik av tanken att det kan vara något jag missat som kanske kommer p tentan imorgon och då kommer jag ångra mig så för att jag inte pluggade mer idag. Svårt det där.. Särskillt när jag vet att jag måste sätta denna tenta för att få börja i höst, annars blir jag spärrad. Men var bara 2,5 poäng från godkänt på förra tentan (av 64 poäng) så tänker att nu när jag har pluggat ganska mycket mer så borde det inte vara något problem. Men dessa hjärnspöken alltså! 
 
Jag har faktiskt plcokat fram lite räkor från frysen för att muta mig själv med ikväll. Så blir det, lite aioli och bröd. Himla lyx! Har lite ost i kylen också så funderar på om jag ska springa ner till coop en sväng och köpa lite tryffelsalami och kex också så blri det nog det till fredagsgodis. Känner att jag måste muta mig själv lite nu när det är mycket i skolan. Och mat är bästa mutan haha! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela