Pauline Strand

Vovvarna

Publicerad 2019-03-07 11:48:12 i Livet och sånt

Ska sätta mig och göra sista rycket med plugg inför tentan imorgon. Men så har Rut somnat så mysigt i mitt knä så då vill jag ju inte resa på mig.... finns inget gosigare än sovande hund i knät <3 Är verkligen bästa grejen att hon har blivit så myclet gosigare nu. Min dröm när jag skaffade henne var att ha någon att sitta och gosa med i soffan och det är precis så vi har det nu, massa soffgos. 

Idag har inez varit hos veterinären igen också eftersom hon fortfarande haltar och har ont i sitt ena ben. Äntligen kunde dom hitta felet och hon har ett glapp i höften. När hon då springer och sträcker ut så påverkar det så hon får ont. Så nu ska det bli massa fysträning för inez medvattentrask och annat för att bygga upp muskler som hjälper henne hålla höften på plats så hon slipper få ont. Jobbig grej men ändå så skönt att veta vad det är så man kan försöka hjälpa henne och mer vet vad hon ska och inte ska göra. 

Nu flyttade Rut på sig så nu ska jag gå och ta tag i plugget som jag måste!

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela