Pauline Strand

Kvällsplugg

Publicerad 2019-05-20 22:14:29 i Livet och sånt

Har lagt i sista växeln med c-uppsatsen nu. Behöver ha den mer eller mindre helt klar till på onsdag. Känns inte jättelovande just nu men... Tur att man jobbar bäst under press haha! Fick faktiskt förvånansvärt mycket gjort under förmiddagen för att vara mig idag. Sen har det gått utför. Känner att jag inte riktigt har kroppen med mig. Är typ öm/trött i hela kroppen, ont i huvudet och mår allmänt konstigt. Hoppades att det skulle bli bättre efter att ha sovit lite och gått en promenad men njaa. Tog till den desperata åtgärden kaffe nu i hopp om att det ska hjälpa lite mot huvudvärken istället. 
 
Har dukat upp så himla mysigt ute på balkongen nu för massa kvällsplugg. Sitter insvept i filt och med ljus tänt och njuter. Alltså, älskar verkligen vår balkong! Kommer spendera så mycket tid här ute i sommar. Och om vi ska fortsätta från älskar-temat från igår så är jag sådär löjligt lycklig över liljekonvaljen jag plockade mig mig in från prommenaden idag. Hade hoppas att den skulle ha slagit ut lite mer men kunde inte hålla mig längre utan plockade med mig in ändå. Får slå ut här inne i vas istället <3 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela